" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





wordless weekend}
Sunday, 6 January 2013 | 03:58 | 0Comment

Haii,
Sorry semalam kita tak update belog kita sebab kawan kita yang tiut miut datang sini. Kita habis kan masa bersama. sebab tu jadi wordless weekend. Jom tengok gambar. Kalau tengok je mesti tahu apa kami buat.



penyokong setia.


Semalam tengok bola jee. Even tak menang pun still Tahniah skuad The Red Warrior sebab dah usaha sebaik mungkin. Tak rugi duit tiket dengan payung saya *sedih*.  Dan untuk ATM tahniah sebab menang semalam. Semalam masa first half tu dah nak habis still ada orang masuk. I was like wow this is the power of football. Tak sangka wei. Sebab tak pernah tengok kat stadium selalu tengok dalam tv. Lepas tu satu stadium tu penuh MERAH bak baju mak ngah. Dengan speaking Kelantan nye tu. Ya Allah terasa seperti di kampung gituss. Hee. saya orang kelantan uollss. Bestt sangat sangat. Tak percaya orang ramai? Meh saya tunjuk bukti. Gambar tu belah sana. Saya duduk sempadan dengan ATM tapi kami sep sep je. takde gaduh.

tengok tu belah sana penuhhh. Belah saya duduk nie banyak lah jugak kosong.

Balik pun dah agak lewat still yang bawak tu berbudi bahasa bawak kami pergi makan. Duit tiket tak bayar lagi tambah pulak duit makan. Aiyoo yooo. 

Dan hari nie habis kan masa berdua dengan kesayangan saya di bilik sahaja. I really had fun babe. Tadi hantar dia balik Melaka dalam pukul 6.30. Bila bas sampai je air mata dah bergenang. Well one of my family is going to leave me again. I really hate it. Hoi Makcik next time datang lama sikit tak puas lepas rindu. Photo-shoot pun kita tak sempat buat. Ehh. Haha anyway still this is the best weekend. Thankss. Untuk encik yang bawak saya tu Thankss a lot. Rasa nya dia takde belog kot. heee. Still nak cakap thanks. Next time ajak lagi ekkk. 






Labels:



penyokong setia.


Semalam tengok bola jee. Even tak menang pun still Tahniah skuad The Red Warrior sebab dah usaha sebaik mungkin. Tak rugi duit tiket dengan payung saya *sedih*.  Dan untuk ATM tahniah sebab menang semalam. Semalam masa first half tu dah nak habis still ada orang masuk. I was like wow this is the power of football. Tak sangka wei. Sebab tak pernah tengok kat stadium selalu tengok dalam tv. Lepas tu satu stadium tu penuh MERAH bak baju mak ngah. Dengan speaking Kelantan nye tu. Ya Allah terasa seperti di kampung gituss. Hee. saya orang kelantan uollss. Bestt sangat sangat. Tak percaya orang ramai? Meh saya tunjuk bukti. Gambar tu belah sana. Saya duduk sempadan dengan ATM tapi kami sep sep je. takde gaduh.

tengok tu belah sana penuhhh. Belah saya duduk nie banyak lah jugak kosong.

Balik pun dah agak lewat still yang bawak tu berbudi bahasa bawak kami pergi makan. Duit tiket tak bayar lagi tambah pulak duit makan. Aiyoo yooo. 

Dan hari nie habis kan masa berdua dengan kesayangan saya di bilik sahaja. I really had fun babe. Tadi hantar dia balik Melaka dalam pukul 6.30. Bila bas sampai je air mata dah bergenang. Well one of my family is going to leave me again. I really hate it. Hoi Makcik next time datang lama sikit tak puas lepas rindu. Photo-shoot pun kita tak sempat buat. Ehh. Haha anyway still this is the best weekend. Thankss. Untuk encik yang bawak saya tu Thankss a lot. Rasa nya dia takde belog kot. heee. Still nak cakap thanks. Next time ajak lagi ekkk. 






Labels:



newer post older post