" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





why lawyer ?}
Wednesday, 9 January 2013 | 07:01 | 0Comment

haii,

First paper final baru je lepas pagi tadi. I was shoot bang ! haha. Alhamdulillah still lagi mampu menaip entry blog malam nie. Sebab malas nak study untuk next paper saya pun merayaplah around the network. Tetiba teringat dekat satu show nie nama ROWAN ATKINSON LIVETajuk dia pasal Welcome to Hell. Gelak gila-gila punyer sebab agak best lah. Saya ada copy untuk anda-anda. Jom  kita tengok.



Boleh lah buat gelak. Tapi tak tahan part "Looters and Pillagers over there. Thieves, if you could join them, and Lawyers, you're in that lot too."Ouchh sentap kejap haha.

Korang boleh lah tengok dan gelak-gelak dulu. Nanti sambung study lagi.

ps: Sape-sape yang nak tengok skrip dia boleh klik sini

Labels: ,