" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Webtoon}
Friday, 4 January 2013 | 19:11 | 0Comment

Haii.

Korang sihat tak? Kita tengah stress sebab final dah dekat *tssk tsssk*. Sebab stress kita selalu mintak en.google untuk cari kan benda benda pelik. Semalam google "how to become cerdik". Hari nie google "ape boleh di buat bila bosan". Kita syak  en.google tu pun dah menyampah tengok kita. T.T 

Habis dah sesi meluah perasaan. Actually kita nak kongsi something. Kalau peminat manga mesti dah tahu benda nie. Benda nie kita panggil Webtoon. Pernah dengar tak? 

Ok actually webtoon nie sama je macam tempat korang korang baca komik biasa tu. Tapi yang membeza kan dia dengan komik biasa adalah, dalam webtoon satu chapter akan di lukis panjang ke bawah. Means korang kena scroll sampai ke tanah untuk habis baca dia. Dia takde chapter 1 page 1. Kalau manga biasa dia guna Chapter 1 page 1. So, kalau orang pemalas macam kita, ehh silap macam saya sesuai lah baca webtoon nie.

Lagi satu, webtoon nie dia macam senang nak faham sebab dia tak banyak. Katun dia pun lawa-lawa. Kalau manga ada yang colour dan yang tak colour kan? Tapi untuk webtoon dia memang fully-colour. So, sangat menarik lah bagi saya. Dua tiga hari nie saya mula baca balik webtoon sebab boring yang teramat.

wiki pulak cakap webtoon is an animated comic strip, often created by an amateur, that is distributed via the internet. Usually webtoons are drawn in full color and read in one long strip per chapter. Jom kita usha usha sikit webtoon nie.

Nie hoya boyfriend going to be aku. ehhh

Hah comel tak ? hee
Ok tu gambar dari webtoon yang aku baca. Hee nak tahu webtoon mana nanti datang singgah lagi yerr. 

Happy reading peep!

p/s : Sape pernah baca webtoon share lah web dia. kot-kot kita tak pernah singgah ke. heee

Labels: ,



Nie hoya boyfriend going to be aku. ehhh

Hah comel tak ? hee
Ok tu gambar dari webtoon yang aku baca. Hee nak tahu webtoon mana nanti datang singgah lagi yerr. 

Happy reading peep!

p/s : Sape pernah baca webtoon share lah web dia. kot-kot kita tak pernah singgah ke. heee

Labels: ,



newer post older post