" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Mode exam activate}
Monday, 7 January 2013 | 18:44 | 0Comment

Haiii,

Hari nie dah selasa esok rabu. ehh dah nak rabu. Makna nye final saya dah nak start. Tapi study mode tak berape nak on lagi. Dah dua hari niat nak study tu ada tapi masalah nye kejap je study. Dia kejap on kejap off. Haish, first paper esok adalah CTU. Pendidikan agama islam peringkat Universiti. Ingat budak sekolah je belajar agama. Haha. Kami budak universiti pun belajar agama lagi. hew hew. 

Disebabkan esok ada paper so, saya hari nie rajin lah sikit study. Nak bukti jugak? Ish korang nie semua tak percaya. Dah la pemalas. *terasa* Saya takde lah study macam orang tu tak bergerak dari meja 24/7. No no no. Tapi still saya baca lah buku tu dua tiga muka surat. eh. 


Hah nie buku agama saya. Hee sila abai kan keadaan cadar yang kedut tu sebab saya penat tarik dia still macam tu. Mohon abang saya beli cadar baru dan payung baru. Oh payung saya dah takde sebab kena "sacrifice" masa pergi tengok bola. RIP.  Ok dah tersasar dari tajuk dah nie. Ok tu buka saya. Satu buka Titas iaitu buku agama. Yang terbuka tu buka MLS. Tengokkk. Nama buku pun dah MLS (Malaysian Legal System) saya nak baca pun MLS (MaLaS) lah jugak. Nampak persamaan nye di situ. 

Lepas dah boring baca buku sekolah saya beralih ke buku-buku lain. Sungguh malang nasib diri ini.

T.T tak cukup. citer jadi tergantung waaa!

Yang nie pun samaaaa!

So untuk study week nie. Ni lah buku-buku yang dah saya berjaya dengan jayanya habis kan. Bagus kan. Sesiapa yang nak pinjam buku boleh datang jumpa saya sebab saya memang suka baca buku. Yang ada sequel buku-buku nie lagi lah di alu-alukan untuk bagi saya pinjam. hmmm.

Dah lah saya nak sambung baca buku sekolah. Nanti kang kena hantar pergi tadika balik kalau tak lepas subjek agama nie. Takotttt T.T

*For law students good luck for first and all paper. 
*Untuk encik stapp kawan saya. Mana anda jumpa blog saya? Musyikil lah i. haha apa pun sekali lagi terima kasih sebab entry wordless weekend tu dah jadi the most view entry sebab anda. hahaha.


Labels: , ,



T.T tak cukup. citer jadi tergantung waaa!

Yang nie pun samaaaa!

So untuk study week nie. Ni lah buku-buku yang dah saya berjaya dengan jayanya habis kan. Bagus kan. Sesiapa yang nak pinjam buku boleh datang jumpa saya sebab saya memang suka baca buku. Yang ada sequel buku-buku nie lagi lah di alu-alukan untuk bagi saya pinjam. hmmm.

Dah lah saya nak sambung baca buku sekolah. Nanti kang kena hantar pergi tadika balik kalau tak lepas subjek agama nie. Takotttt T.T

*For law students good luck for first and all paper. 
*Untuk encik stapp kawan saya. Mana anda jumpa blog saya? Musyikil lah i. haha apa pun sekali lagi terima kasih sebab entry wordless weekend tu dah jadi the most view entry sebab anda. hahaha.


Labels: , ,



newer post older post