" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Blog Review - Nadrah }
Wednesday, 2 January 2013 | 19:22 | 2Comment

hai guyys
Hari nie a little early update blog cause after this ingat nak habis kan masa dengan "study". hmm. So as promise. i said that i'm going to review the blog which the mastermind behind the changes of my blog right.

First jom kita intai-intai sikit blog dia. I got a screenshot for you.


Okay gambar tersebut adalah milik nadrahzulkifly.blogspot.com. Sorry kita copy paste tak mintak. heeee. Okay tu gambar orang nye. Lawa kan. Saya suka tengok dia lawa. And the best thing is dia sangat baik. Dah siap edit blog semua dah bayar dah. When i asked macam mana nak buat komen ada reply? Nadrah dengan senang hati nye tolong edit kan kejap. Free of charge pulak tu. Goshh sangat baikk. Dah lah buat kan blog kita nie dua hari dah siap. ye ye ye!

 Dia ada sedia kan khidmat edit blog. Murah. Nak tahu apa dia buat meh meh kita tunjuk kan. klik sini dan sini. Korang boleh lah pergi intai-intai takut ada yang berkenan ke. Beside, Nadrah pun ada buat design untuk baju. nah nah pergi usha sini pulak. Very talented young people. I envy your artwork. 

Lukisan dia cantik, tulisan cantik, orang nye cantik and the most important is berbudi bahasa which sangat cantik. Guyy korang takkan menyesal punyer kalau guna khidmat Nadrah. Ada masa pergi lah serang blog dia. She is a creative writer. you will totally in love with her blog.

Got to go. To Nadrahhh. Thanks a lot for the hardwork.!

Labels: