" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Blog Review - Fatin Nabilah Zainal}
Wednesday, 2 January 2013 | 22:38 | 0Comment

Heii,
Eh ada pulak update nye. Tadi kemain cakap nak pergi study heee.

So nie second blog yang saya nak review. Blog nie owner dia lawa, cun melecun gitu dan ofcos lah perempuan. Kan dah cakap cun meleceun kan. Nak tahu nama owner apa tu tengok dekat tajuk tuu. Blog dia nama Budak Kepoh. Cuba lah google mesti keluar. Ape ? Malass ? Haish korang nie. Ok lah seba korang malas jom kita intai-intai blog dia zasss ~

Hak milik tuan punyer blog ! :p


Hah tu banner blog cik Fatin Nabilah Zainal. Blog dia ada basikal lah uoollss. Nie mesti dia suka visit orang naik basikal tu hehe. Sape-sape yang rasa penat visit blog jalan kaki boleh lah pergi blog Fatin untuk tumpang basikal dia.  

Background blog dia sangat cantik. Saya suka. Lagi satu Fatin ada buat freebies background (Tribal). Cantik. Nak tengok ke? Hah klik sini. Tu baca note merah dulu yer kawan-kawan. Cantik sungguh. Blog Fatin sangat ringan. Tekan je zappp ! keluar dah. Seronok. Kalau dalam list nak visit she should be on top.

Korang-korang pergi lah usha blog Fatin. Jangan ngorat sudah haha. Dengar nye Fatin tu baru balik dari oberseasss. Kot-kot dapat ole-ole. 

Peeps ! jangan lupa terjah kawan kita nie. Happy reading semua.

Labels:



Hak milik tuan punyer blog ! :p


Hah tu banner blog cik Fatin Nabilah Zainal. Blog dia ada basikal lah uoollss. Nie mesti dia suka visit orang naik basikal tu hehe. Sape-sape yang rasa penat visit blog jalan kaki boleh lah pergi blog Fatin untuk tumpang basikal dia.  

Background blog dia sangat cantik. Saya suka. Lagi satu Fatin ada buat freebies background (Tribal). Cantik. Nak tengok ke? Hah klik sini. Tu baca note merah dulu yer kawan-kawan. Cantik sungguh. Blog Fatin sangat ringan. Tekan je zappp ! keluar dah. Seronok. Kalau dalam list nak visit she should be on top.

Korang-korang pergi lah usha blog Fatin. Jangan ngorat sudah haha. Dengar nye Fatin tu baru balik dari oberseasss. Kot-kot dapat ole-ole. 

Peeps ! jangan lupa terjah kawan kita nie. Happy reading semua.

Labels:



newer post older post