" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Blog Review - Dunia Maya}
Thursday, 3 January 2013 | 06:30 | 2Comment

Haii
third update for today and still saya tulis pasal blog review.

Kali nie pun saya nak review blog insan yang cun melecun gitu. ehehehe. Dia perempuan ok!. Tadi jalan-jalan dekat facebook and jumpa dia komen dekat bawah post kita. So, tanda terima kasih komen post kita, kita nak buat review blog dia lah. Dekat facebook dia pakai gambar lee seung gi T.T pakwe kita tu tssk tssk. Tapi takpe lah nanti kita cari pakwe lain lah.  

Blog dia nama Dunia Maya. Actually kita dah lama follow dia. Before jumpa dalam facebook lagi. Dulu suka jenguk blog dia sebab lagu yang di pasang di blog dia. Niceee sebab kita suka penyanyi tu. Blog dia pun lawa actualy pink gitus. Gegirl habis. Dengan katun kecik-kecik comel tu aww jatuh cinta kejap. Korang nak tengok blog dia tak? Jom kita usha sama-sama nak. zasss ~

Hak milik tuan punya blog :)
Tu dia punyer header. Lawa kan. Ada orang bawak basikal jugak macam blog kawan kita Nabilah tu. Mesti diorang kongsi hobby yang sama nie. Entry Maya yang paling latest pasal artis tu siokk habis. Korang patut terjah tau. Nak pergi blog Maya korang boleh klik link bawah gambar tu. Kalau malas sangat korang boleh klik sini. Baik kan saya selalu bagi korang link-link untuk terjah.

Ok lah kita tengah baca komik dekat webtoon. Besttt !. Korang terjah lah Maya dulu nanti baru boleh baca komik. Macam kita nie. heee. Jangan lupa lawat Maya tau.  Happy reading peep !

Labels:



Hak milik tuan punya blog :)
Tu dia punyer header. Lawa kan. Ada orang bawak basikal jugak macam blog kawan kita Nabilah tu. Mesti diorang kongsi hobby yang sama nie. Entry Maya yang paling latest pasal artis tu siokk habis. Korang patut terjah tau. Nak pergi blog Maya korang boleh klik link bawah gambar tu. Kalau malas sangat korang boleh klik sini. Baik kan saya selalu bagi korang link-link untuk terjah.

Ok lah kita tengah baca komik dekat webtoon. Besttt !. Korang terjah lah Maya dulu nanti baru boleh baca komik. Macam kita nie. heee. Jangan lupa lawat Maya tau.  Happy reading peep !

Labels:



newer post older post