" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Big Bang wanita?}
Saturday, 12 January 2013 | 22:46 | 3Comment

Hai semua,

How are you. Sorry dah lama tak update blog sebab saya dah start final. Hari nie dah kena bunuh dengan paper Malaysian Legal System. Lusa ada lagi paper. Sangat menarik. hehe

Actually tak nak cakap banyak pun. Just nak show something. Tengok tajuk pun dah macam ape. Tolong jangan baling kasut kat kita please.  First tengok yang nie dulu





Awww hensem gitu uolss. Dah tengok yang nie skroll sikit ke bawah. haaaaa.









Jeng jeng jeng




Hai people meet BigBang versi Muslimah. 

Credit to the owner. Bukan saya edit

Tadi scroll twitter jumpa nie. Amacam ada yang tergoda ke? Sape lagi cun pada pandangan anda. hee

P/s : VIP please dont feel offended. :) And jangan lupa undi bigbang kat ABPBH.

Labels: , ,



Credit to the owner. Bukan saya edit

Tadi scroll twitter jumpa nie. Amacam ada yang tergoda ke? Sape lagi cun pada pandangan anda. hee

P/s : VIP please dont feel offended. :) And jangan lupa undi bigbang kat ABPBH.

Labels: , ,



newer post older post