" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





sorry i'm not that person anymore}
Thursday, 13 December 2012 | 23:57 | 0Comment

Sila rujuk pada tajuk. Sudah semesti nya entri kali ni sedikit beremosi. Maaf saya bukan orang yang awak sangka lagi. At first, saya cuba untuk bertahan namun semua tu sia-sia bila cuma satu pihak yang mengcuba. Kadan-kadang kita tak sedar yang we are hurting the one we love. Tapi tu lah kenyataan kehidupan nya. Sakit, menyakiti dan di sakiti tu sangat biasa. Siapa yang tak pernah rasai dan lalui tiga benda tu memang belum mengenal erti hidup lagi tu.

Ok actually saya tak ada lah rasa kecewa sangat. since i'm not that person anymore. Mungkin sebab dah terbiasa. A friend pernah cakap. "kenapa awak baik sangat". Errk bukan saya baik.Mohon baca ulang banyak-banyak. Saya tak baik. Saya cuma tak nak ulang benda yang pernah jadi. Cukup lah kita hilang satu benda dengan cara tersebut. Kali kedua kalau ia berlaku itu satu kerugian. Saya sayang persahabatan tersebut. Sama juga dengan sekarang saya sayang persahabatan ini. But then mungkin usaha saya tak cukup. Saya cuba pertahankan ia. Bila fikir balik, mungkin it time stop. Saya akan jadi hipokrit lah lepas nie. Noooo !. Saya rasa lebih baik jadi hipokrit untuk jaga sesuatu dari jadi jahat untuk dapat kan sesuatu.

Mungkin salah di pihak saya. But really i want you to ask your self and answer this few question.

1. Kenapa mereka boleh dan saya tak boleh?
2. Adakah awak akan treat her/she sama dengan awak treat dia?
3. Kalau untuk dia awak sanggup but kenapa untuk dia tak sanggup?
4. Kenapa banyak alasan bila pada dia tapi bukan mereka.?

Mohon sedar diri dan muhasabah diri. Sangat di pinta. You-know-who.



Labels: