" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Tudung cantik }
Monday, 26 November 2012 | 20:41 | 0Comment

Hai semua dah lama tak muncul dekat dashboard anda. Bukan nya apa sibuk sedikit. Netball, class, sukaneka lepas nie nak berbakti kepada Fakulti pulak. Haish busy busy busy busy. 

Hari nie takde lah nak tulis panjang-panjang ke apa. Just nak share satu page FB nie nama -------> Naomi Hijab. Naomi Hijab actually di asaskan oleh tiga orang insan yang nak tengok anak-anak gadis kita berfesyen mengikut sunnah. Jual tudung lawa-lawa. Limited Edition lagi. Semua tudung yang di keluar kan adalah dalam kuantiti yang sedikit. Buat masa nie satu corak just 2 helai sahaja. Limited. So takde lah kita keluar jalan-jalan jumpa orang pakai tudung sama macam kita. Satu lagi yang spesial nye, tudung dia besar 1.5M. . It can cover the whole chest. corak dia cantik sangat. Jom layan Gambar dulu.



Pictures credit to Noami Hijab FB.


Cantik dan menarik. Saya pun bakal memiliki nya. Ada yang berkenan di hati. Sesiapa berminat boleh lah like Fan Page mereka iaitu Naomi Hijab. Selamat memiliki. Berbaloi.


Fashion comes second after Syariat. Wear it right ladies.

Labels: ,



Pictures credit to Noami Hijab FB.


Cantik dan menarik. Saya pun bakal memiliki nya. Ada yang berkenan di hati. Sesiapa berminat boleh lah like Fan Page mereka iaitu Naomi Hijab. Selamat memiliki. Berbaloi.


Fashion comes second after Syariat. Wear it right ladies.

Labels: ,



newer post older post