" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





LLB?}
Wednesday, 28 November 2012 | 00:16 | 1Comment

Hai guys. Hari nie our LLB senior is having their convocation. Wehuuuuu *pom pom pom* (bunga api). Congratulation senior(s). Rasa macam tak sabar je nak tunggu lagi 3 tahun setengah nak convo jugak. The best thing is ramai yang convo hari nie sampai penuh parents around the fakulti and the saddest thing is only 1 person convo dengan dean list dan sem lepas cuma ada 2 orang sahaja yang dalam senarai dekan. Tapi bila fikir fikir balik even sorang je pun that is miracle since LLB is hell. Susah baq hang !





Kalau dulu semangat nak dekan tu berkobar-kobar but since a few weeks nie rasa macam down sikit. Final dah dekat tapi banyak benda tak setel lagi. It crept me out. Tak rasa macam mampu secara tiba-tiba. Bukan tu je tiba-tiba scared to death. Takut kena repeat paper. That was the last thing i ever wanted. So kena lah siap sedia sekarang kan. Nak 4 rata 4 rata 4 rata. Apa pun jadi sem akhir nanti nak 4 rata. Nak naik pentas nama first. Tak nak En.Abah tunggu lama-lama nak dengar nama dia naik pentas. Challenge accepted.! Kalau LLB is hell then we gonna make it more hell. Yakin boleh nie sambil nyanyi lagu.

InsyaAllah dekan tak pun ANC oyeahhh !


Labels: ,