" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





unspeakable weekends}
Sunday, 7 October 2012 | 03:03 | 0Comment

Assalamualaikum and salam sejahtera,

Alhamdulillah masa menaip nie currently sitting on my hostel bed. Dah sampai hostel balik dah lepas cuti yang panjang bersama en.Beloved. Sangat bahagia kerana masih ada yang sudi melayan karenah keanak-anakan saya ini. Merengek nak makan itu nak makan ini and he was like. "Ok, Jom" Nothing much. Okey mis.Sister sila jealous dengan banyak ya. 

First day balik hari jumaat but dah agak lewat sebab dia straight from office terus datang ambil dekat hostel. Tak masuk lagi dengan jalan sesak tersangkut and pusing-pusing sesat sebab nak isi minyak. *dia tak biasa jalan shah alam. Tapi usaha yang gigih akhir nya berjaya sampai di rumah masa azan maghrib tengah berkumandang. ecece macam iklan nak bukak puasa pulak. Dekat rumah tak ada pape untuk di makan so terpaksa lah keluar lagi for dinner. kami ke Kenny Rogers di Damansara sahaja. The one nearest. Lagi pun kesian letih baru habis kerja kan. Lepas dinner pusing-pusing giant tu balik tengok TV dekat rumah.


Next day kami tak breakfast sebab saya bangun lambat. Ye semua salah saya. And tengah hari tu kami brunch together at home. Makan nasi ayam and KFC yang di beli. Saya mana tahu masak. Sibuk belajar lah kata kan. Malam tu baru keluar makan di Paradigm Mall. New mall and orang tak ramai lagi. So, heaven. Kami makan di sini -->

Makanan dia best. HALAL yer.Nanti dia nak open another branch di MidValley memang confirm lah tiap-tiap minggu saya sampai di MidValley sebab KungFu Paradise nie. Air smoothie dia sangat best. Dah makan pergi lepak di uptown tengok bola. GOLL ! Yeay menang dah.

Hari nie dah balik hostel. Update blog sambil menangis. Jangan lupa janji anda nak datang lagi minggu depan.