" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





I'm ALIVE}
Monday, 27 August 2012 | 09:47 | 2Comment

Hai semua. A zillion and trillion sorry sebab dah lama tinggal kan blog tak update. Terpaksa. Sejak jadi PA tak berbayar bos nie nak kentut pun tak sempat *opss. Sila abai kan. Anyway, i'm gladly want to inform everyone that I'm still alive and barely survive. Har har har.By the way, I'm thinking about renovating my blog. Any suggestion? Nie semua salah blog nie. Sebab dia tak lawa lah saya jadi malas nak update. *sobs sobs sobs. 

Beside merapu meraban i got happy news. Even dah nak basi tapi still nak publish dekat blog. I'm going to be a law student! woooooo ~ in another two weeks the hectic life routines will come back. I kind of hate it but can't wait to be a part of law society. Being around them make me feel like ALIVE!. Surely siapa yang nak jumpa saya tu jom kita keluar ke Mids. Dengar-dengar dekat dengan Mids. Lagi pun saya bukan jenis berjalan sangat. Dekat Kuantan and Kelantan je saya jadi insan yang tak lekat di rumah.

Berita lagi nie. Tak habis lagi. Masalah jiwa semua dah selesai. And i'm comfartable with my new life. Happily ever after. Saya dah tak kisah whether he is here or not. Benda tu memang beri kesan but i take a desicion just to ignore it. But it doesn't meant i'm gonna tolerate any misbehavior. I know you are reading (insan bergender L). So, as final word. BEWARE.

Alamak dah pukul 1 pagi. Kanak-kanak kena tido awal nak kekal awet muda. Har har har. Dongeng semua tu. Good night people have a sweet dreams. amboi. Poyo much.


Credit goes to google.



Credit goes to google.



newer post older post