" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Everything Will Be Alright}
Wednesday, 9 May 2012 | 10:03 | 4Comment

Hew hew keputusan UPU yang mencemaskan untuk budak-budak SPM '94 dah pun selamat di lepas kan beberapa hari yang lalu. Rata-rata blogger yang saya dah blogwalking dapat tawaran melalui UPU nie. Tak kira lah yang mereka expect atau tak. Paling saya suka adalah bila blogwalking ke blog bakal-bakal junior saya. Congratulation *pom pom pom* bunyi bunga api. Bukan senang nak mendapat tempat di situ. Hargai lah semua tu. Ada yang mengeluh, ada juga yang gembira tak terkata. Welcome to Pre-Lawrian world. Dulu selalu dengar budak-budak belajar law tak ada life. Ehem jangan risau. Selagi awak boleh bernafas selagi tu awak ada life. Hmm seems legit right? Law tak sepayah yang anda sangka dan tak juga semudah yang di dengar. Apa pun usaha itu perlu. Tak ada benda yang mudah dalam dunia nie. Nak masuk toilet pun kena bayar. Susah lah tu. Bagi bakal Pre-Lawrian di Kampus Sg. Petani, anda boleh lah mintak notes. Tapi soft copy jelah. Tinggal kan email anda. And untuk yang tak dapat tawaran jangan sedih. 2nd Intake masih ada. Rezeki ALLAH tu ada kat mana-mana je. Yang penting usaha dan tawakal.