" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Program Baktis Siswa KPTM Kota Bharu}
Sunday, 29 April 2012 | 19:49 | 2Comment

5 hari yang lepas KPTM Kota Bharu datang ke kampung saya. Kampung Nelayan Kandis bagi program Baktis Siswa. 4 hari 3 malam jugak lah diorang berkampung dekat kampung saya. En.Abah pun ada ambil 2 orang anak angkat. Comel uollss. Lawa lagi dari anak betul. pffft. Hari pertama en.Abah bawak pergi main air kat pantai yang dekat-dekat sini. Yang lain-lain pergi naik LORI. Penuh. Lori tu kalau naik bonggol nampak macam nak runtuh goyang-goyang nya. Hari kedua ada program cuci kampung atau lebih kepada gotong-royong. Next day pulak ada sukaneka. Berpeluh semua orang sebab duduk bawah panas. Last day, Datuk Awang Adek datang. Wahhh. Diorang balik pun dah dalam pukul 3 petang. Before tu ada lah drama swasta sikit. Biasa lah nangis-nangis. Sempat amik gambar mereka semua ramai-ramai.

Gambar di ambil sebelum naik bas *orang hensem tak de dalam gambar (-,-)




P/S: kepada anak angkat En.Abah. Maaf lah last day makan nasi bungkus je. HIHIHI.  Peace. Nanti datang lagi ekk kita pegi mandi pantai kaw-kaw punyer.


Gambar di ambil sebelum naik bas *orang hensem tak de dalam gambar (-,-)




P/S: kepada anak angkat En.Abah. Maaf lah last day makan nasi bungkus je. HIHIHI.  Peace. Nanti datang lagi ekk kita pegi mandi pantai kaw-kaw punyer.


newer post older post