" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





DREAM HIGH 2}
Wednesday, 1 February 2012 | 05:41 | 1Comment


Dream high 2 dah officially air kat korea kelmarin. Sumpah mengeletis saya tunggu. Dah lama addicted dengan benda nie. Semua pelakon k-pop idols and two new debut idols. Tadi pegi kelas kat library, mula lah menggeledah semua online korean show website. Mana tahu dah keluar. Unfortunately yang kat YouTube dah di remove. Bajet claim hak cipta terpelihara lah tuu. Sebab terlampau nak tengok geledah jugak. Buat macam polis geledah umah orang salah hahaha. Dan akhir nye saya jumpa jugak so sape-sape nak tengok bole klik video di bawah. Selamat menonton kawan-kawan



Episod 1

Rajin-rajin la tinggal kredit if nak copy :)



ps: kredit to the uploader :)