" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





wordless SEM}
Friday, 27 January 2012 | 22:37 | 0Comment

Last SEM as Asasian. Sangat sibuk nasib baik masih ada ruang untuk bernafas dan melihat keindahan dunia sekeliling. Tak ada lah sibuk memanjang tapi ada certain days when we only got a couple of hours rest. Dah la ahad nie ada kelas tambahan malam. Ececece bunyi macam budak secondary dah. Biasa lah tak cukup jam sylibus banyak lagi so, by hook or by crook kami terpaksa redah untuk habis kan bab bab yang masih lagi berbukit tu. Dengan segala test sana test sini. Benda macam ni tak langsung menumpulkan semangat kami. Bila jatuh rakan-rakan sedia hulur kan tangan untuk menyambut atau kalau tak sempat sambut mereka boleh tolong untuk berdiri balik. Terima Kasih Kawan. Siapa kata budak Law tak ada life. Selagi kami bernafas selagi tu lah kami ada life. Bangga- bangga bila saya still lagi bernafas. Hello i still ada life okessss! Law tak susah tapi otak yang menyusah kan Law. Yelah kita dah siap-siap set dalam otak Law susah. *cakap je lebih nie.


Dah habis saya merapu now nak research pasal 2nd term paper pulak. Have a nice coming holidayy. Pffft ~