" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Long Distance Relation.}
Wednesday, 9 November 2011 | 05:53 | 2Comment

orang kata "Absence make the heart grow fonder". That mean kita akan ada jarak between each other. Tak kira lah siapa insan tersebut. Sometimes jarak nie kan bawa good things dan kadang-kadang ia nya boleh membawa kepada keburukan.mungkin semua pernah mengalami nya. Sama ada ia baik atau buruk kita terpaksa menerima nya. so, i would like to stress on relationship. A long distance relationship (LDR) have both, benefit and disadvantages. Nak kata LDR nie tak bagus tak jugak. Nak cakap bagus pun tak boleh jugak. Haish macam mana nak describe nie.So i think better I list down the fact or lebih tepat random thought some of friends.

GOOD
- You learn how to trust people. Yes bila kita jauh dari someone, we learn to trust them sebab kita tak boleh face-to-face to them bila something happen. Trust is the most needed for someone who are practicing LDR. But remember this one :
 - Loyalty is shown. Automatically both side akan loyal. Sebab "what you give, you get back". It so much true. Orang akan balas balik in kind of what we done. Same goes in the relationship.
- Miss them more than always. Nie yang paling syok. korang ingat semua-semua yang awek/pakwe depan mata diorang suka ke. ? Ada juga yang bosan. "The less both of you meet, the more it gives you memories". Ini sebab nya, you all jumpa once in a 2 or 3 month. So you will give everything to make it memorable. Okey ape ?
- Blank

- Blank

BAD
- Jealousy level high. Yang ni susah sikit. susah banyak kot. Sebab jealous boleh sebab kan one relation end without any second thought. Selalu nya orang perempuan lah nie. Haish (ikut norma kehidupan). Aih aih laki jangan suka sangat. Kaum adam punyer jealous lagi high okey kalau boleh elak kan. Try hard avoid this one.

 -Blank

-Blank


For me untuk bad better you all decide by your own. sometimes it change according to people. But there are saying said, "To make a long distance relationship work, they need 3 things which is love, trust, and communication". Then i leave you all with these quotes. Think about it back.






p/s : Do fill in the blank