" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





will you be like this ?}
Saturday, 22 October 2011 | 21:43 | 0Comment



Dah tengok video tu ? then this will be the next Chris Medina audition. Ada lagi kah insan seperti dia sekarang nie. Tak mustahil ada namun jarang dan sukar di jumpai. Even the girl suffered but he willing to suffered with her. Ayat yang paling menyentuh hati if you all tengok that video adalah bila Medina said "what kind of guy would I be if I walked out when she needed me most". willing to stay there. What a beautiful word. Now kita compared b/f, fiancee or husband kita. *bagi yang ada. those people are they willing to be there with us. ala girls pun tanya lah diri sendiri. will you like this if your love one jadi macam nie ? Even tak jaga pun can you stay loyal by giving moral support. Most of them who answered YES is lying. Tahu sebab apa saya cop lying. sebab nya, kalau keluar dating pun still puji mamat/awek yang makan meja sebelah dalam hati tak kan mampu nak buat macam tu. Tak puji aih menikmati keindahan ciptaan ALLAH. Betoi dak geng ? hehe. When he/she really love you, YOU ok not your beauty, wealth or others, they will willing to do anything for YOU. therefore, adik-adik tak yah nak tarik muncung sangat lah kalau b/f or g/f hampa jawab "tak tahu" bila hampa tanya sebab apa you love me. ewwww!