" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Contest Handphone Berjasa}
Sunday, 23 October 2011 | 18:08 | 0Comment

jalan-jalan blogwalking suddenly terjumpa benda nie. Jom join ramai-ramai. Alamak dia tak ada banner la. Kita tengok dia punyer syarat-syarat terus la ekk.


Syarat syarat penyertaan ;
  • Follow blog Syafa Lunia and Putry Nasuha [ untuk update masa ke semasa ]
  • Semua bloggers samada lelaki atau perempuan boleh join.
  • Buat satu entry dengan tajuk : Contest Handphone Berjasa.
  • Diwajib jawab soalan tergantung kami.
  • Upload gambar phone anda sahaja [ owner phone tak perlu ]
  • Send link entry contest ini di blog Putry Nasuha sahaja. [ DI TEMPAT KOMEN. DI SHOUTMIX TAK LAYAN ]
  • Gambar original atau edit, diterima okay.
  • Pemenang hanya tiga orang sahaja.
  • Tarikh tutup ; 19th November 2011
Soalan tergantungnya ;
  • Apakah jenama handphone anda?
  • Kenapa pilih handphone itu?
  • Berapakah harga handphone anda?
  • Apa kelebihan handphone anda?
Hadiah hadiahnya ;
  • First place ; Full edit blog / Tshirt couple kalau yang ada pasangan [ yang tak ada pasangan, kami akan beri tshirt biasa ]
  • Second place ; Full edit blog / Owl necklace
  • Third place ; Header / Topup RM10
  • Setiap peserta akan dapat keychain penghargaan, so siapa yang tidak memenangi tempat pertama, kedua or ketiga, you'll get a keychain. Semile please.

Dah baca yang atas tu ? so sekarang saya nak jawab soalan nye.

1. Jenama Handset = Nokia 6070. gambaq dia macam nie
Gambaq terpaksa mintak ihsan pakcik google sebab dia dah R.I.P tak tau kemana

2.Kenapa pilih handset nie? = Actually this is my sis punya, but after that dia di waris kan kepada saya since my sis beli yang baru. jap i tanya my sis. Dia kata dia pilih handset nie sebab dia beli together with her besties. kira couple one la.

3. Berape harga dia ? = erk hehe saya tak tahu since dapat ari warisan. maybe i should write. FREE yeahhh ! i dapat free okeyh jangan jeles yea kamu kamu

4. Kelebihan dia = bole dengar lagu cuppycake yang ade dalam tu. sweet gitu, bole mesej orang yang im totally craving over hehe. MR.ENCIK, jangan jeles it was you.bole buat baling ayam tapi selepas dia dah R.I.P la. Bole bagi anak sedare yang kecik-kecik main. eh eh rindu pulak dekat dia.


MR. Nokia 6070 thanks sebab dah berkhidmat untuk saya and jadi orang tengah antara saya dan DIA. Jasa MU di kenang. Peace.


Gambaq terpaksa mintak ihsan pakcik google sebab dia dah R.I.P tak tau kemana

2.Kenapa pilih handset nie? = Actually this is my sis punya, but after that dia di waris kan kepada saya since my sis beli yang baru. jap i tanya my sis. Dia kata dia pilih handset nie sebab dia beli together with her besties. kira couple one la.

3. Berape harga dia ? = erk hehe saya tak tahu since dapat ari warisan. maybe i should write. FREE yeahhh ! i dapat free okeyh jangan jeles yea kamu kamu

4. Kelebihan dia = bole dengar lagu cuppycake yang ade dalam tu. sweet gitu, bole mesej orang yang im totally craving over hehe. MR.ENCIK, jangan jeles it was you.bole buat baling ayam tapi selepas dia dah R.I.P la. Bole bagi anak sedare yang kecik-kecik main. eh eh rindu pulak dekat dia.


MR. Nokia 6070 thanks sebab dah berkhidmat untuk saya and jadi orang tengah antara saya dan DIA. Jasa MU di kenang. Peace.


newer post older post