" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





is it true ?}
Wednesday, 14 September 2011 | 07:50 | 0Comment

selalu je dengar. what we give we get back right ?. tapi kadang-kadang terfikir if that thing is true. aku pernah buat experiment but semua yang jadi not as i wanted. thing goes back down. i give but i not get it back. so secara konklusi nyer, tak semua yang kita give kita akan get back. why ? sebab it depends on the person that we give. kalau that person tahu nak balas budi then the answer was YES you will get it back and vise verse if the person is an ungrateful person. dengan kata lain entry nie nak mengajar anda supaya. nak buat baik pun do choose the person. sebab tak semua berfikir macam kita, tak semua mampu melihat macam kita dan mendengar macam kita. rambut sama hitam, tapi hati warni-warni babe !

Labels: ,