" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





a letter for you}
Thursday, 11 August 2011 | 05:30 | 2Comment

ASSALAMUALAIKUM !

ehem ehem hari nie baik sikit. actually this entry i write special for the one i care the most. i will use the "kelantan" bahasa. maaf jika tidak di fahami oleh kanak-kanak readers yang begitu baik hati .

BISMILLAH.
 first skali kau nak mitak maaf lu kalu aku ade buat salah. sorry sesengat. aku tak ajin niat nak wat gni ko mung babe. sumpah ak memang sayang giler ko mung.first sampai sini, dari MDS lagi kita kacip. makan sama-sama, duduk sebelah-sebelah,semua benda kita kongsi, citer, makanan, kain maye* sweet kan. aku ingat lagi, yup betul tu. tapi bila start masuk kelas kita jarang jupo. jarang kecek. even kita still gabung pun kt jarang tegur sapo. bukan aku sombong. bukan aku tok se saim nge mung doh tapi aku rasa ada benda antara kita. mung ada classmate sendiri, mung mesti ade best friend dari kelas mung. aku tak se nanti orang kata aku kongkong mung. nope ! i love u dear ! betul kadang-kadang ade masa aku stress kau langsung tak tegur tak senyum, maaf bukan aku mintak benda nie jadi. maybe aku jarang care pasal mung, aku jarang dah call, jarang hantar chat kat FB, jarang tepon mung, tak gi doh bilik mung, tapi kan BABE aku nak mung tahu aku SAYANG mung. aku nak tengok nanti kita sama-sama gi SANA. ingat lagi dop cita-cita mung? aku ingat lagi. aku nak tengok mung jadi benda. aku rindu nak dengar mung suka kuat-kuat. rindu nak duduk bawah wakaf pah ngumpat ko orang hok lalu, hehe jahat kan aku nie. so lagi, mung ajin komplain aku tak pakai doh cincin hop mung wi, maaf. bukan tak se pakai tapi gak benda tu koho ketat kalu aku pakai tak leh buang. cincin tu ada lagi. aku simpan dalam kotok lagi. tak caye mari bilik aku tunjuk. aku sayang cincin tu macam aku sayang mung. mung sdiri kato kan. cincin tu lambang kita FRIENDS FOREVER. even aku tak pakai aku still simpan. bole terima kan BABE ? actually aku nak kecek oyak ko mung depan-depan tapi aku takot. aku takot nanti ade hop aku salah oyak. biaso lah mulut tak brapo sihat. tapi paling penting aku nak mung tahu. please be the old of you. i love that GIRL from BEFORE damn much. aku tahu semo orang berubah. so ok aku akan cuba accept mung hop baru. can we make a DEAL ? i still want you as half of mine. LOVE U MUCH BABE !!


p/s: if you read this , please text me. i know you know i talk about u.