" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





LET IT BE ~}
Monday, 22 August 2011 | 16:17 | 2Comment

assalamualaikum,, :: good morning

semalam kecoh kat UiTM pasal budak tikam orang. ramai yang mengeji dan ada juga yang menghulurkan simpati kepada mangsa dan tertuduh. yang mengeji sila sedar diri, yang menghulur simpati anda R A K A N S E J A T I yang D I C A R I . i'm not defending any side but sometimes we need to shut our mouth and let the one with more experiences do their jobs. wall dekat FB tu penoh dengan cerita dia. sila lah berfikir untuk keluarga insan yang terlibat. menyebar kan cerita tersebut mungkin akan membawa kepada masalah yang lain. it is not a kind of things that you can make J O K E *ok terasa. beside siap ada yang gaduh-gaduh tentang. what the point there? tak ada faedah. yang kena kelar orang lain, yang kena tangkap pun orang lain. you are not in their shoes so, S H U T U P. that more better for all. tu dalam kalangan yang boleh saya lihat dah perhati kan. on the other side, the M E D I A. stop publishing wrong news. about he was bertunang. WHAT THE ****. sangat-sangat mengarut ok. jangan la duk buat citer bulan-bulan puasa nie. tak baik. lagi bagus pergi terawih lepas tu doakan keselamatan mereka. B O T H :: sebab dua-dua manusia. they need our support.  
one of my friend menangis. why ? sebab nye tak tahan asyik duk kena kutuk. macam-macam. hah lepas nie dont blame her if there is another person being stab. tu salah anda. P R O V O K A S I ! when others I P T A / I P T S ask me about this i simply ask D O N T  K N O W. saya tak berada di sini. even saya berada di sana pun saya bukan mangsa atau suspek tersebut. kita tak tahu. others tu tolong la jangan duk buat joke pasal bende nie. it serious. first time dengar memang B U T T H U R T bila asyik kena.

"eee pre-law. hati-hati nanti kena tikam"
"tak nak la kawan dengan pre-law takut kena tikam"
"sape ada roomate prelaw beware ok"


saya masih mampu bertahan and what if there is another person yang tak boleh terima and she / he stab you . sape yang salah sekarang ?? use your mind and think about it. and for all know i'm P R O U D to be a PRELAWRIAN at UiTM. any problem do dial 999. THANK YOU

much love : me