" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





DONT GIVE UP}
Saturday, 13 August 2011 | 00:54 | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM !
today im in a mood to writing in MangLish = Malaysia + English hihi . aww aww waterfall is so beautiful *tak de kaitan.

recently my class got a tones of works. errghh ! orang lain hari cuti mampu tidur dengan tenang but it was a vice verse for us. kitaorang kalut duk bukak HELIUM.COM cari artikel untuk assignment. belom lagi kira pasal presentation for the whole next week. ok i admitted. it kind of burden to me. like ADILA said, MENTAL ABUSE ! so lecturers please gave us no assignment. *jokejoke.

it like a bad dream when hearing the others classmate keeping saying.

 "aku tak ade article lagi". 


"tak reti nak buat"


"tak jumpa claim and premise"


ada jugak yang keep saying:


"aku fed up dengan benda nie"


"aku menyerah kalah"

ohhhh nOOO ! guys guys *tepuk-tepuk pipi. wake up. its normal bila kita tak tahu nak buat something. normal bila kita rasa kita tak berjaya. normal bila kita was-was and it is normal to feel FED UP. there some ways to gain our spirit back. mai sini nak kongsi

cara-caranya adalah :

1. mintak doa = bila susah jangan kita lupakan DIA. mintak doa supaya kita di beri kemudahan. InsyaALLAH DIA akan bantu kita. yang nie tak mau komen banyak-banyak sebab semua mesti tahu.
2. tepon PARENTS = yang nie mesti berkesan kalau korang anak mak or bapak (semua anak mak & bapak. mengon!). siyez bila dengaq suara mereka mesti sebak pastu sedar diri sat. "aku nak blajaq rajin-rajin. nanti bejaya mak bapak bangga" even sedar kejap pon jadi lerr labu ~
3. tengok gambaq PARENTS = nie untuk yang miskin , papa kedana, perdana lah. dah tak mampu sangat tengok je gambaq. kompem sayu ~ awww sedih nyer
4. yang nie ramai suka. suh GF/BF hangpa bagi semangat = ala stak yah duk bohong ler kalau hangpa tak rasa semangat kalau GF/BF hangpa duk support dari belakang. sumpah semangat dia sampai ke langit. tu ler untung ade GF/BF. boleh tolong bantu naik kan semangat.couple tu boleh kalau mendatang kan faedah. (sape setuju ? )
5. yang tak de kasih sayang tu HAHAHA * evil laugh bole lerr suruh member hempuk belakang = member pun berguna. bole ler tolong time-time hangpa malaih. so cari la kawan yang MEMBINA bukan yang MENGGUNA. *sila paham sendiri
6. bagi yang semua tak de kat ataih tu. mesej saya. nanti saya brainwash kasi semangat balik. nah nombor 014-5******

ingat ler ye korang semua :

" failed today doesn't meant we have to failed forever, it just want us to be more mature and success in future, so keep your spirit up, lift your head to the sky "