" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





sukan untuk prelawrian}
Saturday, 30 July 2011 | 21:47 | 0Comment

majulah sukan untuk errk errk untuk sape ek ? tah untuk sape-sape lah. sangat seronok bukak mata pukul 7.30 macam biasa siap-siap turun pegi stadium mini. pagi nie kita pegi sukan pulak. semalam dah jalan keliling CS hari nie kita bersukan. saya paling bangga duduk kat group LET's GO GREEN ! ahli yang hadir seramai 20++ yang lain mc. bukan sengaja tak nak datang. dah tu yang datang ramai so diorang-diorang la kena masuk semua benda. *except saya ok. saya kena jaga check point untuk explorace. seronok sangat. jerit-jerit sampai sakit tekak. hari nie batuk-batuk tak berhenti. (haish buat teruk) semua benda yang jadi sangat seronok. tapi kan saya balik awal sebab saya migrain. credit goes to press kelas sebab tolong amik kan kupon. MEKASIH :) gambar ada tapi belom transfer so tak bole nak letak lagi. next time yea reader. ok la nanti saya update lagi. nak gi packing barang nak gi main air terjun pulak. yeay budak jakun nak pegi air terjun. SMILE





p/s : klik pada gambar untuk jadikan ia lebih besauuuu ~