" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





STRESS dan PUNCA}
Friday, 1 July 2011 | 09:13 | 2Comment

waa bangun pagi-pagi tengok matahari. oh chanteks nyerr. uiks dah jangan nak mengarut.

ceh tadi pagi bangun dengan niat nak buat assignment yang tengah berHABUK kat atas meja. namun malang nye ia tertunda gara-gara rakan ku yang tersayang ajak teman dia pergi bandar. ececece. (alasan je tu)

rina : mira jom kuar nak.
saya : jom jom nak pegi setel kan sal LINGUA tu ke ?
rina : emm jom la.


secara rasmi nya kami keluar. rina a.k.a si gajah comel tu (jangan marah) pegi la setel kan hal nya.
bila akak-akak and abang-abang yang promote LINGUA tu tengok je saya terus tanya.

they : dah tanye abah ke belum ? dia kasi tak.?
so saya dengan muka selamber dan badak nya jawab. TAK. abah tak KASI. HAHAHA


jom kita previous kan story nie ke hari semalam.

4.30pm ~thursday.
akak-akak and abang-abang nie paggil la suruh duduk nak cakap sikit. masa dia panggil tu saya dah nekad dan tekad dalam hati TAK NAK. tak kira lah apa nak jadi. dia pun start lah sesi ceramah nye punpangpungpangpungpangpungpang. *lama ok !

ok nak di pendek kan cite nyer. 2 of my friend terpedaya and TERbeli benda tu. yang saya paling BENGKAK bila aka tu cakap. "awak pakai rantai emas tu. kalau tak cukup duit nak bayar yuran bulan-bulan jual jew benda tu"  ayat yang sorang lagi macam nie. "muka lawa tapi kesian bodoh tak nak belajar." best kan ?

WTH ko ingat benda nie bapak ko kasi ke ? benda nie beli pakai daun kayu ke? tolong la wei. keje ko promote ok ! dah orang tak nak beli tak payah nak mengade nak suruh aku jual pape. sepak kang ! 






PS : at least la KECANTIKAN kami di sebut. bukan bangga diri ok :) MEKASIH