" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





raya}
Saturday, 23 July 2011 | 23:02 | 2Comment

waaa tajuk tu dah cukup untuk buat semua rasa nak nangis. haha. apelah saya nie. puasa pun belum dah nak tulis raya. piiiraah ! ganti puasa pon tak habis lagi (tampaq lelaju muka)

actually that word do get me crazy. serius. even cuma satu perkataan namun cukup nak buat saya rasa macam nak bunuh orang je. ada sedikit salah faham di antara kami. not mr.ENCIK ok !. he got nothing to do with this entry. cerita nya macam nie.

once upon a time,, (cecece)
nak tempah tiket balik RAYAAAA. dengan orang tu tak boleh. dengan orang nie pun tak boleh. so tempah la dengan si KOME nie. dan dan je 2 3 jam  lepas tu dia suh batal kan. bila aku setuju nak cancel call pulak cakap tak boleh cancel. eh tolong lah. with who i am talking to ? hang tu orang melayu kot. melayu dengan melayu tak paham nak suh cakap bahasa ape lagi. seriusly damn ! aku ape lagi. habis segala binatang dalam laut, dalam tanah, atas pada langit keluar. nak marah kot. kalau korang kena macam nie tak kan nak COOl je kot. tipu ar kalau cakap tak rasa pape. of course korang rasa something. entah-entah lagi teruk dari saya kot. then saya terus nangis. ish nie yang tak boleh bla nie. awat lak aku nak kena nangis ? yela geram yang teramat. tak ada tempat yang sesuai nak lepas kan marah dan geram tu. so the most easy way is crying. tak pecaya sila cuba ye anak-anak. tapi yang laki tak payah la. buruk beno muka depa kalau nangis.

ok la saya ngaku saya pun sakah jugak . *salah ke ? ish jembalang dalam diri nie suka sangat menghasut. dah la. benda dah jadi jangan di kenang lagi. HAHA. so untuk member yang tersayang amira ghani sabar lah yea. haha


p/s : hey dude do treat me like you wanna be treated ok ?