" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





ramadhan dan demam}
Sunday, 31 July 2011 | 07:31 | 0Comment

penat dan letih (bukan ke same je? ) baru balik mandi air terjun dekat batu hampar. even last minute meeting but it bring a lot of memories. bertolak dalam pukul 2 lebih dah. lepas tu cakap dekat pakcik van tu. "acik kitaorang nak pegi air terjun batu hampar " pakcik tu angguk je. dah sampai sana kami and the geng gurl sahaje except amin sorang sebab dia special kes ok. tepon la budak laki yang lain."wei kitaorang dah sampai nie" kalut jew diorang. "tunggu kat tepi dulu sat lagi kita naik sama-sama". alah lambat lagi kitaorang ape lagi pegi la melantak dulu sebab lapaq dah tahap gaban dah. tiba-tiba. "kring kring" henpon si amin. angkat je "wei depa kat mana ? kan dah cakap tunggu". bila tengok balik rupa-rupa nyer pakcik tu salah hantar pi TITI HAYUN. =,=". terpaksa la si AH CHONG kot budak tu. *tak tau nama ape. HAHA. punggah pulak kitaorang g batu hampar. kelakar je. dah sampai sana ape lagi. semua terjun (bohong). aku duk kena baling ngan alien tu. perrrgh habis masuk air dalam telinga. yang girls semua tak nak mandi tapi last-last dua orang terpaksa menyerah kalah bila di khianati. hihi * ok saya terlibat.. ampun dan maaf saya pinta pada ADILLA IZZATI dan juga BELLA. lain kali buat lagi teruk. balik tadi dah pukul 6. WANDIN *ada lagi dia nie. tertido atas van. penat kot. tu yang mandi yang tak mandi pun tido sama. saya sakit badan kot. a ZILLION thanks kepada ah chong. anda adalah punca semua ini. dan dan je nak salah kan orang. teruk betoi. oh sebab semua mandi so tak ada gambar ok. kalau ada pun tak nak letak. seksa semua. FINAS tak lulus. haha. dah siap mandi duduk kat bilik bising dengar orang duk citer esok puasa. (cepat-cepat niat sebelum lupa). tengok jam dah 8.30 angkat tepon nak call en.ABAH tapi tak ada. tukar channel tepon mr.ENCIK tanyer pakcik tua tu dah umum belum. so kompem la esok puasa. waaaaa ~ tak nak.
sila abaikan mereka yang di belakang dan juga dua orang kanak-kanak yang comel dan montel itu kerana
mereka hanya interframe sahaja . peace no WAR





hanya nie je pic yang ak ade.

p/s : puasa kasi cukup yea anak-anak. lepas raya kita pegi LANGKAWI pulak


sila abaikan mereka yang di belakang dan juga dua orang kanak-kanak yang comel dan montel itu kerana
mereka hanya interframe sahaja . peace no WAR





hanya nie je pic yang ak ade.

p/s : puasa kasi cukup yea anak-anak. lepas raya kita pegi LANGKAWI pulak


newer post older post