" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





PUBLIC SPEAKING ~4 july 2011~}
Monday, 4 July 2011 | 07:36 | 0Comment

lalala. mulakan hari anda dengan senyuman. pranggggg !!
ape tu ape tu. haish senyuman saya dah berkecai sebab dapat berita baik buat masa nie.


to PI005,1E students u are compulsory to take part in the PUBLIC SKIPPING SPEAKING. what ? =,="
it was because the rector really treasure u so please PAY rm1 as the fee.




alamak ai. dah la public skipping nye esok dah. ape pun tak tau lagi. serius tergeliat urat suka time dengar tu. memang rasa macam nyawa tu melayang-melayang. dah la assignment bertambah-tambah. kena pulak aktiviti yang wajib macam nie. cait ! very the SUKA. hurmm. dalam otak sekarang nie tengah fikir macam-macam. reasons nak kasi if tak dapat attends benda alah tu, topic nak present. current issue . anyone ?? weyh tak kan baca je kot sumbang-sumbang la idea. otak nie dah tak mampu nak berfikir secara rasional dah. haish saya nie asyik mengeluh je kan. tak baik betul. bila la nak terima semua benda dengan redha. ecececece ! ayat tak boleh blaa kot. cam shit shit je. HAHA. anyway alang-alang dah kena PAKSA nie. buat betul-betul. ada nasib menang dapat duit. $-$ <------ mata duitan. memang nasib ler sape dapat saya. kan kan ? jom tnyer mr.ENCIK. haha jangan kacau dia kat library. shhhh


dah la. nak tido sambil baca note untuk tutor esok . semoga berjaya untuk saya


ps: jadi budak law nie sangat sedih sob sob T.T