" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





FUHH ! 6 july 2011}
Tuesday, 5 July 2011 | 10:29 | 0Comment

ALHAMDULILLAH ! * tadah tangan semua jom kita doa sat.

-amin-

syukur akhir nye beban yang dalam otak dah lepas. public skipping. SETTLE ! punyer la lawal benda tu.
kalau ikut bahasa surat benda tu PUBLIC SPEAKING. but unfortunately bila dapat kat kita orang dah jadi benda lain. bak kata ANIS FARZANA. "PUBLIC READING". tambah lagi satu bak. bak kata sri muhammad irham "SEMPOI" haha.

memang sangat menarik. paling best kat kelas kami C17 adalah si syed dengan si hafiz. si syed tu tak habis-habis dengan POLITE nyer tu. ALLAH letih kawan-kawan gelak. even judges pun merah-merah muka gelak. memang pecah perut. kalah ar si jozan and si sepah RAJA LAWAK tu. lepaas tu si hafiz lak. tak habis-habis dengan influence raja lawak nyer tu. sikit-sikit SEMPUT. memang sangat sengal la. yang tak boleh aku terima . WAN DIN ok. dapat pegi final. even cakap benda simple. "my topic is how to make friends". haha memang berbakat ar. semua budak PI0051E memang terBAIK .and siap mintak suruh buat DEBATE lagi. aiyooo ~ tu semua bakal menyusahkan hidup leee tu ~ haish. dah la tulis stress rase bila ingat balik apa dah jadi tadi haha. so have fun and smile :)