" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





THE FACEBLOG GEMPAK BLOGLIST (JUN)}
Monday, 25 July 2011 | 03:57 | 0Comment

hohoho. tengok tengok. ape tu ? cuba teka. HAHA dah lama tengok contest but tak penah tergerak nak cuba join. but this one really get my attention. saya nak nak nak nak (semangat nie) join. so nie saya buat entry pasal dia.

THE FACEBLOG GEMPAK BLOGLIST (JUN)

hah tengok lawa tak banner nie. this cute banner had me interest in ti
so kawan-kawan jom kita join ramai-ramai. kasi berat the-faceblog nak loading and kasi pening diorang punyer admin nak bagi saper yang menang. JOMMMM ! before 30 jun nie tau. 


p/s: sape nak join tengok cara-cara dia kat sini yeay. (the contest)


hah tengok lawa tak banner nie. this cute banner had me interest in ti
so kawan-kawan jom kita join ramai-ramai. kasi berat the-faceblog nak loading and kasi pening diorang punyer admin nak bagi saper yang menang. JOMMMM ! before 30 jun nie tau. 


p/s: sape nak join tengok cara-cara dia kat sini yeay. (the contest)


newer post older post