" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





classmate outing ! rawr.}
Saturday, 30 July 2011 | 00:06 | 2Comment

kalau k-pop ada family outing then kami KPI0051E ada classmate outing. semalam buka mata pukul 7 pagi tengok jam kat henfon. ada mesej mr.ENCIK. dah baca pejam balik. 7.30 pagi baru bangun. siap-siap dan meneruskan perjalanan ke C7. membawa banner bersama. semangat la nie nak pegi sokong classmate masuk quiz. aku nie mana layak nak masuk. pegi kelas pun duk menung jew. bila ilmu nak masuk *jangan tiru yea. berkat usaha kami berlima duk menjerit-jerit macam monyet (tak sama pon) kat C9 tu dapat la second place. tu pon dah ok. korang yang masuk quiz tu memang kamus BESTI laa ~ sempat jugak snap some pictures nah aku kasi korang tengok.
with the HICOM of pre-law club

this is the contestant. yang paling tepi girl tu dia memang suka buat muka.

penyokong tegar 1E. lets go GREEN

dah habis quiz tu kami sepakat nak keluar sama-sama. jom kita keluar


depan pizza hut before balik.

sedang melantak but stop kejap tuk posing. tengok yang paling hujung tuu~

hah tengok nie kami pegi main boling :)

aww aww saya main boling. 1st time kot. serius tak pandai asyik ke longkang jeww

cuba tengok jumlah dia =,="

sama tak muka diorang dengan yang dalam picture tu ?

wandin sangat tak senonoh. berusaha nak suruh gambar tu nampak dia je.

kekenyang bagi longkang dekat boling tu makan. jangan main-main si specky tu abang long tau ! HAHA*evil laugh

mereka RAWR !

kami secara rela hati nak tolong promote kan cerita nie

tunggu pak cik van yang dari setegah jam yang lalu asyik on the way


main food 
 masa nie keluar dekat pukul 12. then balik pulak about 9. memang tak ingat dunia berjalan bersama mereka. asyik naik turun tangga je. paling best main boling. first time merasa pegang bola boling. duk kena gelak je sebab asyik masuk longkang * alah yang gelak kan aku tu tak STRIKE jugak. HAHA *evil laugh. diorang sangat sporting. beza sangat when we on class and time kat sana. i love those things that happened. budak laki sanggup duk ikut budak pompuan shopping. ke hulu ke hilir. ikut je. dah tu duk guling-guling atas tilam vono yang tengah display. *vono best kot. tengok harry potter. lepas tu main actor asyik duk gerak kiri kanan. kesian pelakon tambahan kat belakang. ye dak ZIKRI. ? (lau hang jumpa la blog nie tolong jawab ekk) si WANDIN lak touching. nanges tengok citer tu. tu belum lagi masuk part jerit dalam tu sebab tak puas hati. macam action la budak-budak nie. paling kesian wandin. duk kena paku ngan member. tapi dia COOL jew. ADILA pun sama. buat-buat tak tau je diorang duk kena gosip. haha tapi yang penting kita happy and semua selamat sampai kan kat UITM ? lain kali kita keluar lagi. yang tak dapat join this one next time wandin ajak kita pegi pulau pulak. jommmm ~


p/s: guys you are RAWR !


with the HICOM of pre-law club

this is the contestant. yang paling tepi girl tu dia memang suka buat muka.

penyokong tegar 1E. lets go GREEN

dah habis quiz tu kami sepakat nak keluar sama-sama. jom kita keluar


depan pizza hut before balik.

sedang melantak but stop kejap tuk posing. tengok yang paling hujung tuu~

hah tengok nie kami pegi main boling :)

aww aww saya main boling. 1st time kot. serius tak pandai asyik ke longkang jeww

cuba tengok jumlah dia =,="

sama tak muka diorang dengan yang dalam picture tu ?

wandin sangat tak senonoh. berusaha nak suruh gambar tu nampak dia je.

kekenyang bagi longkang dekat boling tu makan. jangan main-main si specky tu abang long tau ! HAHA*evil laugh

mereka RAWR !

kami secara rela hati nak tolong promote kan cerita nie

tunggu pak cik van yang dari setegah jam yang lalu asyik on the way


main food 
 masa nie keluar dekat pukul 12. then balik pulak about 9. memang tak ingat dunia berjalan bersama mereka. asyik naik turun tangga je. paling best main boling. first time merasa pegang bola boling. duk kena gelak je sebab asyik masuk longkang * alah yang gelak kan aku tu tak STRIKE jugak. HAHA *evil laugh. diorang sangat sporting. beza sangat when we on class and time kat sana. i love those things that happened. budak laki sanggup duk ikut budak pompuan shopping. ke hulu ke hilir. ikut je. dah tu duk guling-guling atas tilam vono yang tengah display. *vono best kot. tengok harry potter. lepas tu main actor asyik duk gerak kiri kanan. kesian pelakon tambahan kat belakang. ye dak ZIKRI. ? (lau hang jumpa la blog nie tolong jawab ekk) si WANDIN lak touching. nanges tengok citer tu. tu belum lagi masuk part jerit dalam tu sebab tak puas hati. macam action la budak-budak nie. paling kesian wandin. duk kena paku ngan member. tapi dia COOL jew. ADILA pun sama. buat-buat tak tau je diorang duk kena gosip. haha tapi yang penting kita happy and semua selamat sampai kan kat UITM ? lain kali kita keluar lagi. yang tak dapat join this one next time wandin ajak kita pegi pulau pulak. jommmm ~


p/s: guys you are RAWR !


newer post older post