" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





assignments}
Wednesday, 27 July 2011 | 20:01 | 0Comment

waaa ~ nangis dulu jap. haha dan dan jew tulis entry first-first cakap nak nangis ape ke buruk nye perangai.

hah jom kita main teka teki nak ? now cuba teka where i am NOW ?
jawab jawab jawab.

bilik ? = salah
kelas? = salah
central square ? = lagi salah (tak ade masa la nak pi)
library ? = yeay betul. sape yang jawab tu sila email saya untuk hadiah mesti. hahaha sorry la blog owner nie tak berape ok sikit hari nie. dia agak hilang akal = gila la ayat mudah. tapi kan nie gila yang tak perlu pegi tanjung rambutan yea. dia cuma perlu tidur yang lama sahaja.

tengok tajuk entry tu lelama. mai nak habaq citer sikit. punye la saya nie sangat tak bertanggungjawab. assignment yang nak hantar hari nie (28/07/2011) baru  je beberapa hari lepas saya start research. tu semua gara-gara cuti yang panjang. say NO to CUTI ! yeay. (ngade say no. padahal paling suka cuti. sila jangan tiru) so bermula lah. tidur lewat di tengah malam, bangun awal pagi, no more tidur petang. mata dah jadi macam panda. orang cakap la. tapi kan mata panda tu macam mane ekk ? *thinking..... anyone ? yang tahu tu nanti mesej saya ok. tu mata. muka lak dah jadi macam hantu kak limah. haha kelakar je. hantu kak limah with mata panda. imagine cepat.  kanak-kanak tahu tak bila buat benda last minute nie sangat tak seronok. rushing sana-sini.migrain pun datang. gastrik pun sama. duk buat teruk. dah la assignment tak siap dah teruk. dapat pulak sakit. dua kali teruk. memang terBAIK ar. so nak di jadikan cerita. nangis-nangis la semalam sebab tak tahan susah sangat. memang bluuurp tak tahu nak wat ape. kesian mr.ENCIK dah hampir 4 pagi tapi still tak tidur sebab nak pujuk cik.AWEK yang lemau nie. sob sob. even esok ada kelas pukul 8 pagi pon. sedih sangat-sangat. bila mr.ENCIK buat macam tu double sedih. tersentuh. haha. memang teruk. so pagi nie bangun pukul 8 dah lebih-lebih banyak tu. (overslept ok lepas subuh). terus mandi buka laptop. baca balik article yang nak guna. aquinas tu, aquinas nie, memang blank. dah tu terus mula perjalanan mai library sebab dah janji nak siap kan assignment sama-sama. nasib baik ketua group tu sangat baik. considered as a VERY good leader. sayang hang banyak la encik LEADER. sape-sape nak kenal klik link tu. haha dan dan je promote encik leader saya. tak tipu nie. beliau adalah seorang yang bertanggungjawab. tegas baik. tapi bila dia start nak berbahas dengan saya yang comel ini beliau kelihatan sangat COMEL. waaa ~

amirah dah dah. pegi buat assignment. hehe ok bye korang. encik leader dah paggil dah. nanti story mory lagi ekk.

p/s: sila jangan contohi perangai saya. ish teruk betoi !