" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





yeke ?}
Wednesday, 15 June 2011 | 19:31 | 0Comment

uit uit sape rase dia budak comel sila berhenti sekejap dan baca ok

ok hari nie nak try citer sal something yang saya jumpa kat blog this MR.K..
dia penah cakap yang wanita nie sangat SUKAR untuk di fahami.. betul ke ??

aik aik dont want-dont want.. mai sini nak habaq. kalau nak tahu perempuan nie senang je nak faham.. there are some simple rules that u creatures called MAN should follow

1. selalu-selalu lah tanyer khabar dia.. "sayang dah makan ? sihat tak ? " grrrr sangat geli ok... sebab ape pempuan nie kalau laki caring dia cepat cair kot. so sape yang rase nak tackle girl yang duk sebelah dalam lecture tu . ringan-ringan kan lah kedit anda tuk mesej si dia..

2. PENTING nie.. even duduk no 2 pon ia sangat penting. JANGAN penah korang kutuk artis yang diorang gila gaban minat. contoh : "ish geli la i tengok JB tu cam pompuan " *memang betul.. hee ~.. bila kita kutuk je artis yang diorang minat perrrrrgh (macam iklan caco-cola plak) memang berasap berapi la diorang.. its going to lead to a fight.

3. orang yang kapel nie selalu manja kan awek nye kan.. bak kata JB . "i bought u anything " ish ish ish.. manja tu boleh tapi jangan berlebih ok. nanti kami kaum yang comel nie rasa seronok. one day bila tak dapat apa yang kami nak . anda kaum yang ggggrr bakal jadi mangsa.. ala ayat mudah nye naik tocang. tak faham jugak ? ok naik kepala. kalau tak faham jugak pegi masuk tadika balik..


tu je pesanan dari penaja buat masa nie.. lau ade yang rasa nak tambah perencah ke apa-apa yang sama waktu dengan nye . sila kan...