" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





is that so ?}
Tuesday, 14 June 2011 | 17:58 | 0Comment

hey comel dan cute.. hensem ?? grrrr.. haha

currently my old friends la asyik cakap. 
"kau amik law tak pelah senang je. tak payah kira-kira "
"law senang je. hafal fakta yang ada then you are safe "

oh ok mai nak habaq mai. tahu tak LAW is not as easy as you think ok!.. wow marah tu. haha
and bagi saya SEMUA. saya ulang SEMUA yang kena belajar dan ada EXAM tu susah. 
contoh nye lah. masa SPM dulu . semua cakap SPM tu SUSAH. bila dah lepas tengok balik soalan nye . mesti korang jadi macam nie. "laa jawapan nye macam nie. nape lah dulu tak terfikir. " setuju tak ?

bende-bende nie makin susah bila kita tertekan fikirkan yang bakala berlaku. 
"alamak minggu depan QUIZ" betul tak budak-budak U? tak pun "eh minggu depan dah final, habis la."

so secara konklusi nye, SEMUA yang ada atas dunia nie SUSAH. tak ada yang senang. nak makan pun susah sekarang nie. nak pegi toilet pun susah.. *sigh..